Warmerdam Speciaal Meubilair in Tiel

VACATURE
(junior) meubelmonteur Interieurbouw

Van Warmerdam Speciaal Meubilair (WSM) maakt sinds 1978 maatwerkmeubels voor zeer intensief gebruik in de sectoren zorg en scholen. Of het nu gaat om een receptiebalie, kasten voor woon- en slaapkamer of in hoogte verstelbaar keukenmeubilair, WSM fabriceert het allemaal. Met een vast en hoogwaardig kwaliteitsconcept, productie en montage in eigen beheer, zijn wij een sterke speler in de markt met een gevestigde naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. WSM werkt projectmatig en is efficiënt geautomatiseerd.

Over de functie
In deze veelzijdige functie ben je medeverantwoordelijk voor het in teamverband monteren van meubilair bij onze opdrachtgevers. Ons werkgebied bestrijkt Nederland en het Vlaamse deel van België. Je draagt bij aan een efficiënt montageproces.

Wat onze (junior) meubelmonteur kenmerkt
Je zoekt naar mogelijkheden om dagelijks het montageproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bewaakt de kwaliteit en doorlooptijd van het montageproces. Je stelt je naar opdrachtgevers servicegericht op. Als meubelmonteur ben je in staat zelfstandig kleinschalige projecten aan opdrachtgevers op te leveren.

Competenties die wij voor deze functie belangrijk vinden
-Teamplayer.
-Zelfstandigheid.
-Overtuigingskracht.
-Ondernemend.
-Doortastend.
-Creatief.
-Improviserend.
-Nieuwsgierig.
-Flexibel.
-Stressbestendig.

Wat wij van je verwachten
-Afgeronde opleiding niveau 2 of 3 diploma Meubelmaker of soortgelijke opleiding.
-Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat wij je bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een markt vol kansen. Korte lijnen bieden veel ruimte voor eigen inbreng, meedenken en slagvaardig handelen. We hebben een informele, collegiale werksfeer. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing. Voor de junior meubelmonteur verzorgen wij een interne opleiding.

Belangstelling?
Reactie per post of e-mail naar:
Van Warmerdam Speciaal Meubilair bv
t.a.v. de heer C.T. van Wijnen
Faradaystraat 1
4004 JZ TIEL
E-mail: wijnen@wsm.nl

WSM speciaal meubilair

Start typing and press Enter to search