Warmerdam Speciaal Meubilair in Tiel

VACATURE
(aankomend) meubelmaker Interieurbouw

Van Warmerdam Speciaal Meubilair (WSM) maakt sinds 1978 maatwerkmeubels voor zeer intensief gebruik in de sectoren zorg en scholen. Of het nu gaat om een receptiebalie, kasten voor woon- en slaapkamer of in hoogte verstelbaar keukenmeubilair, WSM fabriceert het allemaal. Met een vast en hoogwaardig kwaliteitsconcept, productie en montage in eigen beheer, zijn wij een sterke speler in de markt met een gevestigde naam die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. WSM werkt projectmatig en is efficiënt geautomatiseerd.

Over de functie
In deze veelzijdige functie realiseer je in teamverband interieurprojecten voor met name zorginstellingen en scholen. De werkzaamheden betreffen het machinaal en handmatig vervaardigen van maatwerkmeubilair in onze productiefaciliteit in Tiel. Je draagt bij aan een efficiënt productieproces.

Wat onze meubelmaker kenmerkt
Je zoekt naar mogelijkheden om dagelijks het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bewaakt de kwaliteit en doorlooptijd van het productieproces. Je hebt affiniteit met houtbewerkingsmachines en je kunt ook heel goed met je handen werken.

Competenties die wij voor deze functie belangrijk vinden
-Teamplayer.
-Zelfstandigheid.
-Leergierig.
-Ondernemend.
-Doortastend.
-Creatief.
-Improviserend.
-Flexibel.
-Stressbestendig.

Wat wij van je verwachten
-Afgeronde opleiding niveau 2 of 3 diploma Meubelmaker of soortgelijke opleiding.
-Relevante werkervaring is een pré.
-Kennis van CNC-machines is een pré.
-Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

Wat wij je bieden
Een afwisselende en uitdagende functie in een markt vol kansen. Korte lijnen bieden veel ruimte voor eigen inbreng, meedenken en slagvaardig handelen. We hebben een informele, collegiale werksfeer. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn van toepassing. Voor een aankomend meubelmaker verzorgen wij een interne opleiding.

Belangstelling?
Reactie per post of e-mail naar:
Van Warmerdam Speciaal Meubilair bv
t.a.v. de heer C.T. van Wijnen
Faradaystraat 1
4004 JZ TIEL
E-mail: wijnen@wsm.nl

WSM speciaal meubilair

Start typing and press Enter to search